"Tatlı" olarak ne yapsam?

Blog yazmaya başladığımdan beri daha bir tarif peşindeyim. Bir arkadaşımda değişik bir lezzet keşfetsem bunu blogda paylaşmalıyım, bu lezzeti herkes tatmalı diye düşünür oldum. Arkadaşlarım bile "yeni bir tarif keşfettim, mutlaka denemelisin" diye, deneyip beğendikleri tarifleri hemen gönderiyorlar. Hatta blog yazmak gurmelik gibi düşünülür oldu. Bir yere gittiğimde yeni tarifler deneniyor "bir tadına bak, nasıl olmuş" diye sorularla karşılaşıyorum.

Tabi ki bir de başka blog yazarlarını takip ediyorum arkadaşlar ne yapmış, blog dünyasında neler oluyor diye. Internette yemek tarifleri üzerine o kadar çok seçenek var ki, takip ederken birçok çakma site ile de karşılaşıyorsunuz. En çok da bunlar üzüyor beni... Görsel bir siteden, tarif bir başka siteden çalıntı... Bunun içinde takip ettiğim blog ve sitelere çok dikkat ediyorum.

Uzun süredir severek takip ettiğim bir sitede muhteşem tatlı tarifleri var. Ne zaman Internete girsem kendimi orada buluyorum. Bir tarif araştırsam mutlaka o sitede var mı diye kontrol eder oldum. Bu günde haftasonu misafirlerim için ne yapsam diye düşünürken kendimi orada buldum.

Çok tahrik edici tatlılar var; Orman meyveli kızarmış mantı, çikolatalı ve çilekli çimiçanga, susam helvası ve vişneli tava tatlısı gibi değişik tatlılar olduğu kadar, geleneksel tatlıların farklı sunumlarını da bulmak mümkün...

internetten alıntıdır
 internetten alıntıdırinternetten alıntıdır

Şimdi kendime yeni ve değişik Tatlı Tarifleri bulmaya gidiyorum ki, sizinle paylaşabileyim.

Haftasonu ağır bir yemeğin ardından sunabileceğim hafif bir "Tatlı" için sizin önerileriniz varsa yorum kısmına bekliyorum.

Sevgiyle kalın...


Yorumlar

  1. Yeni tarifler denemek ve sunmak bana da oldukça keyifli geliyor. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Sanırım tüm blogger arkadaşlarımın keyif aldığı bir konu.
      Sevgiyle kalın

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

A Spoonful of Sugar-Çikolatalı Tart

Sodalı Börek (Yumurtasız)