A101’de Alışveriş


Asgari ücretin, sadece asgari yaşam şartlarını karşılayabildiği ve ülkemizdeki insanların yarısından fazlasının asgari ücretle geçindiği günümüzde cebimizdeki paranın kıymetini bilmek çok önemlidir. Sağlıklı beslenmek, daha “iyi yaşamak” için kesinlikle hangi markalardan, hangi marketlerden, hangi ürünleri alıp tükettiğimiz konusu büyük önem taşıyor. Öyle ki, hem sağlıklı hem kaliteli hem de lezzetli ürünler tüketmek, bir de bunların fiyatının cüzdanımızdaki parayı aşmaması gerekiyor. Bu ülkede yaşayan, ortalama düzeyde para kazanan herkesin alışveriş yaparken buluştuğu bir marketler zinciri var. O da A101!

İş Çıkışı Uğrak Noktamız A101!
Sabahın erken saatlerinde gidip günün akşam saatlerine kadar çalıştıktan sonra, eve gidip yemek hazırlamak istiyorsak hemen evin yakınlarında bir markete uğramak gerekiyor. İşte bunun için de fazla zaman kaybetmeden yol üzerinde bir yerlerde aradığımız her şeyi bulabileceğimiz, hesaplı bir alışveriş yapabileceğimiz bir market olması aslında hayat kurtarıcı bir durum. İşte bunun için ülkemizin her bir köşesinde her gün yüz binlerce kişi iş çıkışında bir A101 mağazasına uğruyor ve ev için gerekli olan gıda, temizlik malzemesi, kozmetik ürünleri, kimi zaman ev tekstili ürünleri, giyim, mutfak aletleri ya da aslında bir evde lazım olacak her şeyi uygun fiyatlarla alıyor. Neredeyse her mahallede bir tane bulunan A101 ürünlerine, fiyatlara ve kampanyalara buradan ulaşabilirsiniz.

A101 Fırsatlarını Kaçırmamak Lazım!
Günlük ihtiyaçlarımız için neredeyse her gün yol üzerinde bulunan bir A101 mağazasına uğruyoruz. Ancak alışverişi daha karlı bir hale getirmek için bir de neredeyse fiyatların yarı yarıya düştüğü fırsat günlerini, fırsat ürünlerini takip etmek gerekiyor. Her hafta A101 aktüel ürün katalogları çıkıyor ve bu katalogdan indirimde olan ürünleri takip etmek mümkün oluyor. Markette kasanın hemen yanında ya da çoğu zaman apartmanların posta kutularında bulunan aktüel ürün katalogları sayesinde aynı ürünü çok daha indirimli alabilmek mümkün oluyor. Zira devir, hesabını bilme devri! Bu sebeple cebimize aktüel ürün kataloglarını takip edip daha karlı bir alışveriş yapmak gerekiyor.

A101 Geleneği Perşembe Kampanyaları

A101 aktüel ürün katalogları her Perşembe marketlerde yerini alıyor. Böyle olunca da aslında haftanın er günü hesaplı olan ürünleri çok daha düşük fiyatlarla almak için Perşembe indirimlerini gözden kaçırmıyoruz. Şöyle ki, bir hafta ya da 10 gün sonrasının katalogu A101 internet sitesinde çok önceden yayınlanıyor, kataloglar basılmış oluyor. Bu sebeple neye ihtiyacımız varsa, A101 indirimlerini marketlerdeki kataloglardan ya da internet sitesinden takip etmek yeterli oluyor. Perşembe indirimlerinde özellikle elektronik aletler, mevsime ya da döneme göre piknik sepetinden, plaj çantasına, mangala kadar aklınıza gelebilecek ve bir gün bir yerde ihtiyaç duyabileceğiniz her şey indirimli fiyatlarla sizleri bekliyor. Bu sebeple de sıradan bir markette bulabileceğiniz ürünlerden çok daha fazlası, çok daha düşük ücretlerle A101’de bekliyor. Yeter ki, Perşembe indirimlerinin takipçisi olun. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

A Spoonful of Sugar-Çikolatalı Tart

Sodalı Börek (Yumurtasız)